29 June 2010

My Son Buffday juz around the coRner!!!!



yeahhhhh!!!! Adam now turn 3Years!!!! da bsr da ank Ibu nie... very2 hyper and notty...ekekekek... bile ingt2 blik msa dia lahir quit funny gak la... My hubby mmg addicted & obsessed kt no.7 in his life la... ape2 pun msti nk ade no.7 nsb blum ade bini 7...hehehhee.. like no fon pun.. 01*-**7777* / 01*-****77* nk di jadi kan story msa Me preggy our first child my due date doc said will be on 21/7/07, but my hubby alwys said yg bby akan kuar 07/07/07, Me ckp la kat dia.. memandai jer... suddenly mlm 06/07/07 Me da sakit2 perut around 11.30pm tup..tupp..tupp.. ngam2 air ketuban Me pecah kt umh... hahahha.. mengelabah Me ngn hubby... ktrg trus g Hospital.. then x samp 1 hour Me selamat deliver my lovely baby boy on 07/07/07 yg beratnye cume 2.5kg jer... suke bangat hubby Me.. esok tue rmai mber2 dia call terkezut tau Me da deliver pastu ngam plk ngn no feveret dia...ekekeke..

back to Buffday punye story... Me x tau la cmne nk celebrate buffday Adam this year... My plan was celebrate kt taska je coz byk mber2 dia celebrate kt sane.. asyk2 dia jer bwk pulang goodies bag org punye myb now turn dia lak bg goodies bag... so, we all juz buy a cake n prepare the goodies bag jer.. easy kan.. so on that day Me kene apply leave la.. xtau la approved ker x... huhuhuh.. hopefully Adam happy with this idea.. last 2 years we all da celebrate kt umh this year change place skit la...

Tp that was my plan la... i dun have plan B yet... see how la nnt yea...

2 comments:

Farid MOFASAD said...

hai ibu...

mesti susah jaga anak kan?


+__________+

loveformykids said...

huhuhu.. ssh tu ssh gak kdg2 tp Me gagahkan jua mjaga amanah Tuhan ini sebaik mgkin...insyallah... ape2 pun penat lelah itu worth it bile tgok ank2 mbesar, suka & duka bersama - sama...cewah! heheheh..