18 June 2010

heppy buffday bro.... ♥

Semalam 17th June my bro punye buffday.. tp me x celebrate la kt umh je ngn ank2 n we all tido awal coz pagi2 nk hntr ank2 kt taska b4 10pm msti n wajib tidokan ank2 and my son Adam not well, fever lg la Me mlas nk kuar umh...hehehe... so, my hubby wakil g sana tp x lama pun dia kt ctu.. dgr citer happening giler dorg mlm tue.. mmg kow2 mber2 dia pekena kan dia.. ekekekeke.. mmg patut pun asyik dia jer kenakan mber2 dia... kali nie mmg mber2 dia bals dendam blik la kan kan kan.. ni ade skit pic me nk share skit with u oollss itu pun me amik dr besfrend my bro..






ape2 pun me nak ucapkan congrats kt mber2 my bro yg berjaya kenakan dia mlm tue... cayalah u ollss!!!! akhirnye tumpas gak ketua darjah korg ek..... me rasa msti buffday kali nie msti yg paling memorable giler utk my bro.. to my bro Mohd Azan B Hamzah ► " Selamat hari jadi ya... smoga pjng umor, murah rzki n cept dpt jodoh jugak...◄ we all ♥ youuuuu....

2 comments:

noor afzan said...

perghh..sampai putih kena tepung..

loveformykids said...

hehehe.. tu la psl.. my bro suke sgt kenakan org now turn dia lak.. hehehehe.. very funny..